Wordt alles omgezet in GOUD !!!???!!!

1004_gold11.jpg

op onze Kwb-GARAGEVERKOOP ???

Kwb-Wortel organiseert op zondag 7 juni 2020 een garageverkoop.

 

 Kwb-Wortel organiseert tweejaarlijks een garageverkoop voor leden en niet-leden. Waarom om de 2 jaar: door het dalende aantal deelnemers hebben we bij hen een rondvraag gedaan en daaruit bleek dat de meesten niet elk jaar wilden meedoen. Daaruit de keuze voor tweejaarlijks.

Bekendmaking gebeurt via deze website en een huis-aan-huisfolder in Wortel. Inschrijven en betaling vooraf is verplicht (zie ook info). Op die manier verklaren de deelnemers zich akkoord met de wettelijke bepalingen, zoals die worden opgelegd door gemeentebestuur en politie.

Kwb-Wortel maakt de garageverkoop bekend via de lokale pers, UIT-kalender en straatborden.

We maken een deelnemerslijst op en een stratenplan waarop de deelnemers aangeduid staan. Elke deelnemer ontvangt in de dagen voor de garageverkoop een deelnemerslijst, een plaatje met affiche en enkele ballonnen om voor het huis te zetten. Zo vinden de kandidaat-kopers sneller de juiste locaties.

Op de dag van de garageverkoop staat Kwb-Wortel met een standje op het Vagebondplein in het centrum van Wortel. Daar kunnen bezoekers een plattegrond met deelnemerslijst krijgen. Daarop staat ook vermeld wat de verkopers zoal aanbieden.